Skadecenter

Uanset hvilken bil, du ejer, eller hvilket forsikringsselskab, du bruger, kan vi hjælpe dig. Et af vores Karrosseri og Skadecenters værksteder får dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt og med mindst mulig besvær.

Og mens det hele står på, har du sikkert stadig brug for en bil. Salling Auto tilbyder gratis lånebil i forbindelse med forsikringsskader.

Vores høje krav og standarder sikrer dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude. Vi har dygtige veluddannede værksteder, som ved, hvordan din bil skal behandles. Vi monterer kun veltilpassede reservedele, så din bil forbliver ligesom den bil, du har købt.

Vi modtager og følger bilfabrikkernes reparationsvejledning til din bil, således at du kan stole på, at bilens sikkerhedssystem også fungerer efter afsluttet reparation. Karrosseri og skadecenter bruger kun orginale reservedele eller reservedele i MQSP-klassen.  MQSP står for "Matching Quality Spare Parts" og fortæller dermed, at der er tale om kvalitets reservedele.

Vi samarbejder med alle anerkendte forsikringsselskaber og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din bil. Kan din bil IKKE køre på grund af skaden, hjælper vi dig med at finde den bedst mulige transportordning. Vi holder, hvad vi lover! Du er velkommen til at kontakte os og tale med en fra vores værksteder i dag eller få dem til at ringe tilbage på et tidspunkt, hvor det passer dig.

Links:

ALKA FORSIKRING
ALMBRAND FORSIKRING

AROS FORSIKRING
BAUTA FORSIKRING
CODAN FORSIKRING
DIBA FORSIKRING
ETU FORSIKRING
FDM FORSIKRING
GJENSIDIGE FORSIKRING
GF FORSIKRING 
IF FORSIKRING
KØBSTÆDERNES FORSIKRING
LOKAL FORSIKRING
LÆRESTANDENS 
BRANDFORSIKRING
NEMFORSIKRING
NYKREDIT FORSIKRING
POPERMO FORSIKING
PRIVATSIKRING
RUNA FORSIKRING
SØNDERJYSK FORSIKRING 
TOPDANMARK FORSIKRING
TREKRONER
TRYG FORSIKRING
TRAFIK - FORSIKRINGSSELSKABET TRAFIK
VEJLE BRAND