Om Salling Auto

Kvalitetsarbejde til en fornuftig pris

Salling Auto beskæftiger i dag blandt andet en mester, fire svende og op til to lærlinge. Vi har to værksteder: Et i Balling og et i Roslev.

Vi hjælper hele vejen. Fra det øjeblik, du kommer ind på vores værksted, og indtil du igen kan køre ud i verden. Vi vil gøre meget for vores kunder!

Salling Auto er dit lokale værksted. De reservedele og det udstyr, vi bruger, er af topkvalitet. Alle medarbejdere følger en uddannelsesplan. Dermed er alle hele tiden opdaterede i forhold til den teknologiske udvikling, og vi bliver endnu bedre til vores arbejde.

Historisk er Salling Auto A/S  et gammelt firma. Det har eksisteret siden 1923, hvor det begyndte som et cykelværksted på Skivevej 4 i Balling. Dengang var firmaet ejet af Anders Pedersen. Han begyndte at reparere biler, da den første FORD A kom på gaden. Efterfølgende overtog Anders Pedersens svigersøn William Nielsen firmaet, som stille og roligt blev større.

Hans Dalby købte Balling Autoværksted i 1976, mens det stadig havde adresse på Skivevej.
I 1988 blev der bygget nye moderne lokaler på Falkevej 10 i Balling, hvor firmaet den dag i dag holder til.

I 1999 overtog Henrik Godsk firmaet. Han begyndte på værkstedet i 1981. Siden er der i år 2006 blevet bygget 500 kvadratmeter til. Dermed er værkstedet i dag på i alt 1000 kvadratmeter.

Den 1. november 2010 blev Balling Autoværksted A/S solgt til Anders Bøge og hedder nu Salling Auto A/S.

Den 1. september 2014 har Salling Auto yderligere åbnet en afdeling i Roslev.

Den 1. marts 2022 har Nicholaj overtaget firmaet.

Kontakt os

97 56 46 99

info@sallingauto.com

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder